Måndagens visa ord.

Hej!

Nu var det ett tag sedan vi hördes sist, det är 1 april på söndag redan, tiden bara springer iväg, men det är skönt att vi närmar oss varmare tider tycker jag. Jag längtar efter att sitta ute på altanen i solen och dricka en kopp kaffe samtidigt som jag läser en riktigt bra bok. Hur mår ni? Kommentera gärna.

Sedan sist har jag faktiskt tagit mig an en rolig ny hobby, hemmabryggning. Jag brygger både öl och vin, tycker det känns kul att göra något som vi faktiskt kan ha “nytta” av sen också, eller ja, nöje iallafall. Jag använder både malt humle och mer, jag experimenterar mig fram lite. Det är väl så man börjar antar jag, jag har ju även lånat lite böcker och läser på såklart. Mina barn säger att jag ska googla, men jag tycker det är svårt, det är lättare med det här med bloggen, det vet jag ju hur man gör. Men att googla hej vilt, nej, jag håller mig till det gamla hederliga viset och läser böcker jag.

I helgen ska vi hälsa på vår son, han och hans familj på fru och barn har skaffat en liten hundvalp. En cavalier king charles spaniel är det om jag förstod det rätt. Den är ju bara 8 veckor just nu, men till helgen så skulle dom få hämta hem honom, lille Alfons tror jag att dom döpt honom till. Det ska bli roligt, jag vet ju att barnbarnen måste vara helt tokiga och överlyckliga över denna lilla varelse. Vi hade också tyckt det skulle vara roligt att ha hund, Kastanja och jag. Men tyvärr blir man ju lite låst och det skulle krocka med våra planer att ge oss ut och resa litegrann som de pensionärer vi är.

Nu kallar frugan på mig, vi ska dricka kaffe hos ett par gamla vänner till oss.

Tackar för mig, vi höres.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *