Tjabba Tjena alla maskinälskare!

Välkommen till HYRMAN bloggen.

Jag som driver bloggen heter Lasse och har i många år drivit en maskinuthyrningsfirma som riktar sig till industrier. Efter många år i branchen så har jag nu lagt ner min firma och gått i pension.

Här kommer jag i mina ord berätta om vad som har funkat för mig i industrin och vad som inte funkat lika bra. Jag kommer berätta om intressanta kunder och om mina erfarenheter när det kommer till att handskas med dessa.

Självklart kommer inte bloggen bara handla om mitt tidigare företag och allt som hör till det. Mycket av min tid här på bloggen kommer att handla om pensionärslivet och vad jag har för planer och drömmar om denna tid som nu kommer. Jag och min fru Kastanja har sen jag startade mitt företag drömt om att åka utomlands och se världen som vi inte hunnit med på grund av vårt tighta schema som det ofta blir när man driver företag.

Nu ska vi ta tid för varandra och försöka få våra drömmar att gå i uppfyllelse. Efter att jag sålde mitt företag så har det nu gett oss möjligheten att göra just det.

Jag hoppas ni har fått en korrekt bild utan mig och mitt liv som det ser ut nu och vad ni kan väntas se här på bloggen. Jag ser fram emot att fylla denna blogg med mycket information och äventyr och hoppas att ni vill följa med på denna resa.

Jag avslutar med mottot jag lever efter:

”Maskiner och Industri är inget att ha om inte frugan är kvar.”
Så nu ska vi ta hand om varandra och leva livet som det var meningen att man ska!

Tack för mig,

Lasse OUT!

 

Ett svar på “Tjabba Tjena alla maskinälskare!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *