Det kändes bra att hjälpa till

Hallå där alla maskinälskare!

Hur har ni haft det. Det har gått en månad sen jag skrev sist och det har ju varit en upptagen månad.

Jag har en vän som är mycket yngre än mig och liksom mig är maskinintresserad, något han har ärvt från sin far och som dessvärre gick bort hastig för inte så länge sen. I och med hans pappas bortgång har han fått ärva två maskiner, en hjullastare och en dumper. Fina maskiner det. Så, under den senaste månaden har jag och min vän här suttit och pratat affärer. Han var i behov av rådgivning och jag har jag den erfarenheten han behövde, vilket kändes mycket kul att förse honom med.

Nu har han startat sin verksamhet eller ja, han tänker inviga den. För det har jag varit till mycket hjälp när det kommer att bjuda in möjliga kunder, tack vare mitt nätverk. Han har anställd nån cateringfirma som har fixat fin mat och även fixat trubadur, det finns till och med köstolpar Alingsås som han har lagt utanför kontoret för att ge det en känsla av lyxighet.

Med allt det här med att hjälpa grabben har det inte varit mycket tid till pensionärslivet. Jag hade planerat att åka till Norrland i två veckor men här fick man stanna och hjälpa till. Dock, erkänner jag att det har varit en rolig tid med grabben och jag önskar verkligen allt det bästa till honom. Att starta eget tycker jag är ett roligt äventyr men ett äventyr där mycket kan hända och det kan gå både jättebra eller helt åt skogen. Jag är dock helt övertygad att grabben kommer att klara det utan problem, han är en mycket smart kille och med lite hjälp från mig och andra från branschen kommer det bli ett lyckat projekt!

Det var allt för nu. Jag hoppas att det blir mindre än en månad till nästa gång jag skriver.

Hej då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *